DE WORKSHOPS VAN KUNSTHOEK7 IN 2023

 

Een dag lang bezig zijn met alleen maar tekenen en schilderen is een heerlijke manier om even helemaal te 'verdwijnen'. Bij mij in het atelier én op het terrein ben je ook nog eens écht helemaal weg van de bewoonde wereld. Ondertussen krijg je les van een professioneel opgeleide docente en werk je verder aan je eigen ontwikkeling. Klinkt goed? Lees hieronder meer...

WAT JE KUNT VERWACHTEN

Iedere workshop draait om een eigen thema of techniek. Op deze manier hoef je nooit lang na te denken over wat je aan wilt pakken, je kunt direct aan de slag. Lijkt het thema je een te nauw keurslijf? Geen paniek! Wanneer je je eigen onderwerp inbrengt kan je daar vanzelfsprekend ook heerlijk mee aan de slag. 
Ik begin een workshop altijd met wat theoretische informatie. Er zal aandacht besteed worden aan een stukje kunstgeschiedenis én je krijgt verschillende tips en technieken om met het thema aan de slag te gaan. Startend vanuit de eenvoud is het de bedoeling dat  je uiteindelijk met een kunstwerk in verf op doek naar huis gaat. Voor deze dagen geldt dat talent of ervaring in het schilderen handig is maar zeker niet noodzakelijk. Tijdens de begeleiding steek ik in op jouw persoonlijke niveau. Gaandeweg ontwikkel jij je creatieve vermogens.

Wist je dat er op het terrein ook een camping en een Bed & Breakfast te vinden is? Maak je zelf (en je vriend/vriendin) blij en maak er een lekker weekendje weg van! Ons kleinschalige en gezellige kampeerterrein heet Camping Brugginck. Deze biedt veertien kampeerplaatsen, allemaal met electriciteit, gebruik van wifi en warme douche etc.  De B&B bevindt zich zelfs ín het atelier, dus na het schilderen kan je ter plekke in je eigen 'huisje' ontspannen en nagenieten.


 buitenkant.jpg Binnenkant.jpg

OVERZICHT VAN DE DATA VOOR 2023

Zoals je hieronder ziet vinden de meeste workshops op zaterdag plaats. Sommige workshops breid ik uit tot een tweedaagse activiteit. Als je hiervan slechts één dag wilt meedoen, laat het even weten.
De thema's van de workshops staan achter de data.

zaterdag 4 maart - Licht en donker
zaterdag 13 mei - Abstract schilderen, HOE DAN?! 
vrijdag 11 en zaterdag 12 augustus - Bomen schilderen
zaterdag 14 oktober - Woord & beeld, schilderen n.a.v. een verhaal of gedicht
zaterdag 16 en zondag 17 december - Dieren schilderen

PRAKTISCHE INFORMATIE

De dagen duren van 10.00 tot 17.00 uur. De groepsgrootte variëert van 5 tot 10 personen, zodat er volop ruimte is voor individuele begeleiding en persoonlijke ontwikkeling. 
Voor de koffie, thee en de lunch wordt gezorgd; jij hoeft je nergens druk om te maken. De schilderezels, kwasten, de verf, het papier en de schilderdoeken zullen allemaal klaar staan in mijn atelier.

KOSTEN

De kosten voor een eendaagse workshop bedragen €95. Voor een tweedaagse workshop betaal je €190. 
Wil je weten wat een campingplek of een nachtje in de B&B kosten? Klik dan op deze link: www.campingbrugginck.nl/tarieven


ALLES OP EEN RIJ

Tijden: 10.00 - 17.00 uur
Techniek: schilderen met acrylverf, tekenen met houtskool en potlood
Niveau: van beginner tot gevorderde, er wordt in de begeleiding aangesloten op jouw niveau
Eten en drinken:  de koffie, thee en (vegetarische) lunch zijn inbegrepen
Materiaal: alle materialen zijn in het atelier voorradig
Aantal deelnemers: tot maximaal 10 personen
Kosten: €95 / €190
Lokatie: Kunsthoek7, Heidenhoekweg 7, 7021JR Zelhem

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden? Ga dan naar de contact pagina.


Lees enkele reacties die ik ontving tijdens het geven van de workshops: 

- Wat heb jij veel tips om te geven, je vindt altijd wel iets om me verder mee te helpen.
- De sfeer tijdens de workshop is erg prettig. Het valt me op dat we hier echt onszelf kunnen zijn. 
- Het is heerlijk werken in je atelier, het is een prachtige en grote ruimte die aanzet tot creativiteit. 
- Deze schilderworkshop is een van de weinige momenten waarop ik verder aan niets denk: ik ben hier en ik schilder, de rest van de wereld is even helemaal weg. 

 

Bekijk enkele resultaten van eerdere workshops:

  Henny.jpg  Margrieta.jpg  

  c.jpg           Yvonne.jpg         

               

 WORKSHOPS WAAR JE VERDER MEE KOMT!