VIER WORKSHOPS GEPLAND: SCHRIJF JE NU IN!

 

Wat heeft Corona ons landje lang in de tang (gehad)! 
Uit veel hoeken krijg ik het verzoek of er misschien weer eens geschilderd kan worden. Enigszins vooruitlopend op de zaken heb ik daarom vier workshops ingepland voor de komende maanden. Of ze door mogen gaan zullen we zien. Maar als jij verzekerd wilt zijn van een plekje, meld je dan gerust aan. Via een mailing houd ik je terzijnertijd op de hoogte over de uitvoering van de plannen.

De keuze is als volgt: 

vrijdag 14 en zaterdag 15 mei, thema: "Compositie, hoe zit dat in elkaar?"
(deze workshop zou plaats hebben gevonden op 7 en 8 mei, maar door het slechte weer is deze een week verschoven, je kunt je dus nog aanmelden!)
zaterdag 19 juni, thema: "Collage"
zaterdag 14 en zondag 15 augustus, thema: "Er op uit! Buiten schilderen, binnen verwerken"
zaterdag 18 september, thema: "De mens centraal" 


Als mijn plannen door kunnen gaan dan biedt mijn atelier ruimte genoeg om met gepaste afstand tot elkaar aan het werk te zijn. Zoals te zien is zijn er twee tweedaagse en twee eendaagse workshops. Ook voor de tweedaagse workshops is het mogelijk om, indien gewenst,  slechts één dag deel te nemen. De kosten van deelname worden in dat geval gehalveerd.
Wanneer je twee dagen wilt deelnemen maar je woont niet in de buurt, dan ben je hartelijk welkom op onze kleinschalige en gezellige Camping Brugginck. Deze biedt veertien kampeerplaatsen en een trekkershut om te overnachten. Deze camping bevindt zich op hetzelfde terrein als Kunsthoek7 waar de workshops zullen plaats vinden.  Een heerlijke manier dus om even helemaal 'weg' te zijn!


WAT JE KUNT VERWACHTEN

De dagen zullen beginnen met een stukje theorie. Er zal aandacht besteed worden aan verschillende tips en technieken om met het thema aan de slag te gaan. Startend vanuit de eenvoud is het de bedoeling dat  je uiteindelijk met een kunstwerk in verf op doek naar huis gaat. Voor deze dagen geldt dat talent of ervaring in het schilderen handig is maar zeker niet noodzakelijk. Tijdens de begeleiding steek ik in op jouw persoonlijke niveau. Gaandeweg ontwikkel jij je creatieve vermogens.
Lijken de thema's je een te nauw keurslijf? Geen paniek! Wanneer je je eigen onderwerp inbrengt kan je daar vanzelfsprekend ook heerlijk mee aan de slag. Mijn atelier én het hele terrein er omheen bieden een inspirerende omgeving. En alle begeleiding die je erbij nodig hebt, zal ik je bieden. 


 buitenkant.jpg Binnenkant.jpg


PRAKTISCHE INFORMATIE

De dagen duren van 10.00 tot 17.00 uur. De groepsgrootte variëert van 6 tot 10 personen, zodat er volop ruimte is voor individuele begeleiding en persoonlijke ontwikkeling. In mijn atelier en daarbuiten bestaat genoeg mogelijkheid om anderhalve meter 'Corona-afstand' van elkaar te houden. Verder draag ik een mondkapje wanneer ik les geef en is er een alcoholdispenser aanwezig om tussentijds je handen te ontsmetten. 
Voor de koffie, thee en de lunch wordt gezorgd; jij hoeft je nergens druk om te maken. De professionele ezels, kwasten, papier en schilderdoeken zullen allemaal klaar staan in mijn atelier.

KOSTEN

Per workshopdag betaal je €85. Bij tweedaagse workshops krijgen aanmeldingen voor twee dagen wel voorrang. 
Wil je weten wat een campingplek of een nachtje in de trekkershut kosten? Klik dan op deze link: www.campingbrugginck.nl/tarieven


ALLES OP EEN RIJ

Tijden: 10.00 - 17.00 uur
Techniek: schilderen met acrylverf, tekenen met houtskool en potlood
Niveau: van beginner tot gevorderde, er wordt in de begeleiding aangesloten op uw niveau
Eten en drinken: beide dagen zijn de koffie, thee en (vegetarische) lunch inbegrepen
Materiaal: alle materialen zijn in het atelier voorradig
Aantal deelnemers: tot maximaal 10 personen
Kosten: €85 voor een eendaagse workshop, €170 voor een tweedaagse workshop 
Lokatie: Kunsthoek7, Heidenhoekweg 7, 7021JR Zelhem

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden? Ga dan naar de contact pagina.


Lees enkele reacties die ik ontving tijdens het geven van de workshops: 

- Wat heb jij veel tips om te geven, je vindt altijd wel iets om me verder mee te helpen.
- De sfeer tijdens de workshop is erg prettig. Het valt me op dat we hier echt onszelf kunnen zijn. 
- Het is heerlijk werken in je atelier, het is een prachtige en grote ruimte die aanzet tot creativiteit. 
- Deze schilderworkshop is een van de weinige momenten waarop ik verder aan niets denk: ik ben hier en ik schilder, de rest van de wereld is even helemaal weg. 

 

Bekijk enkele resultaten van eerdere workshops:

 Resultaat workshop 5a.jpg   image2a.jpg

 resultaat workshop bird.jpg   Resultaat workshop 4a.jpg

 image1a.jpg   resultaat workshop 1a.jpg  

 WORKSHOPS WAAR JE VERDER MEE KOMT!