WORKSHOP

 Klik HIER als je meer informatie wilt (of wilt inschrijven) voor de nieuwste schilderworkshop. 

Zoek je voor je bedrijf, instelling of groep een creatieve en ontspannen activiteit vol inhoud? Meld je dan aan voor een workshop in mijn inspirerende atelier of op locatie. Individueel of als team kun je aan de slag. Rond een thema of naar eigen inzicht.

Met hoeveel personen?

Mijn ervaring is dat interactie en creatieve verdieping tijdens het schilderen het best tot stand komen in groepen vanaf 8 deelnemers. Maar natuurlijk is het ook mogelijk in kleinere groepen intensiever te werken. Laten we overleggen over je wensen en mijn mogelijkheden.

Wat krijg je? 

Ik garandeer je teambuilding, nieuwe inzichten, ruimte voor creativiteit en een goede sfeer. Er zal stevig gewerkt worden. En daarvoor heb je professioneel materiaal tot je beschikking. Natuurlijk word je goed voorzien van koffie, thee en desgewenst een biologische lunch.

 

Maatwerk rond een thema is mogelijk. Net als catering. Informeer naar de mogelijkheden en de kosten via telefoonnummer 06-47181541 of neem Contact op.

 

 

CURSUS

Op zoek naar een wekelijkse creatieve en ontspannen activiteit met inhoud? Mooie plannen om het schilderen (weer) op te pakken, maar het komt er steeds niet van?

Dan zit je op deze cursus op je plek!

 

Elke dinsdagavond van 19.30 tot 22.00 uur en woensdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur verzorg ik schilder- en tekenlessen.

Je werkt als beginner naar eigen wens met verschillende materialen en technieken. Als gevorderde krijg je de kans je vaardigheden verder uit te breiden.

Je kunt met een eigen thema aan de slag óf je vraagt mij als cursusleidster om je een opdracht te geven. Denk daarbij aan de volgende onderwerpen:

  • eigen ontwerp
  • fantasie
  • modeltekenen
  • stilleven
  • landschap
  • portret
  • art trouvé en nog veel meer.

Begrippen als licht/donker, kleurgebruik, abstractie, perspectief en compositie komen al werkende ter sprake.

Kosten: 10 lessen voor € 130 die u verdeeld over 13 avonden kunt opnemen.

Geïnteresseerd?

Stuur een mail via Contact of bel via telefoonnummer 06-47181541.