VOLGENDE WORKSHOP OP ZATERDAG 30 OKTOBER!

 

Een dag lang bezig zijn met alleen maar tekenen en schilderen is een heerlijke manier om even helemaal te 'verdwijnen'. Bij mij in het atelier én op het terrein ben je ook nog eens écht helemaal weg van de bewoonde wereld. Ondertussen krijg je les van een professioneel opgeleide docente en werk je verder aan je eigen ontwikkeling. Klinkt goed? Lees hieronder dan meer...


Op zaterdag 30 oktober geef ik de eerst volgende workshop. Het thema waarmee we aan de slag gaan is "Licht & Donker". Rembrandt was er keigoed in en iedereen die tekent of schildert krijgt er mee te maken: het aanbrengen van licht en donker op de beste manieren, met de mooiste kleuren en op de juiste plekken. Maar wat kan jij er nog over leren? Dat ga je deze dag onder begeleiding verder ontdekken.

Wist je dat er op het terrein ook een camping en een B&B te vinden is? Maak je zelf (en je vriend/vriendin) blij en maak er een lekker weekendje weg van! Ons kleinschalige en gezellige kampeerterrein heet Camping Brugginck. Deze biedt veertien kampeerplaatsen, allemaal met electriciteit, gebruik van wifi en warme douche etc.  De trekkershut / B&B bevindt zich zelfs ín het atelier, dus na het schilderen kan je ter plekke in je eigen 'huisje' onderuit zakken en nagenieten.


WAT JE KUNT VERWACHTEN

De dag zal beginnen met een stukje theorie. Er zal aandacht besteed worden aan verschillende tips en technieken om met het thema aan de slag te gaan. Startend vanuit de eenvoud is het de bedoeling dat  je uiteindelijk met een kunstwerk in verf op doek naar huis gaat. Voor deze dagen geldt dat talent of ervaring in het schilderen handig is maar zeker niet noodzakelijk. Tijdens de begeleiding steek ik in op jouw persoonlijke niveau. Gaandeweg ontwikkel jij je creatieve vermogens.
Lijkt het thema je een te nauw keurslijf? Geen paniek! Wanneer je je eigen onderwerp inbrengt kan je daar vanzelfsprekend ook heerlijk mee aan de slag. Mijn atelier én het hele terrein er omheen bieden een inspirerende omgeving. En alle begeleiding die je erbij nodig hebt, zal ik je bieden. 


 buitenkant.jpg Binnenkant.jpg


PRAKTISCHE INFORMATIE

De dagen duren van 10.00 tot 17.00 uur. De groepsgrootte variëert van 6 tot 10 personen, zodat er volop ruimte is voor individuele begeleiding en persoonlijke ontwikkeling. 
Voor de koffie, thee en de lunch wordt gezorgd; jij hoeft je nergens druk om te maken. De schilderezels, kwasten, de verf, het papier en de schilderdoeken zullen allemaal klaar staan in mijn atelier.

KOSTEN

Deze workshop kost €85.  
Wil je weten wat een campingplek of een nachtje in de trekkershut kosten? Klik dan op deze link: www.campingbrugginck.nl/tarieven


ALLES OP EEN RIJ

Tijden: 10.00 - 17.00 uur
Techniek: schilderen met acrylverf, tekenen met houtskool en potlood
Niveau: van beginner tot gevorderde, er wordt in de begeleiding aangesloten op uw niveau
Eten en drinken:  de koffie, thee en (vegetarische) lunch zijn inbegrepen
Materiaal: alle materialen zijn in het atelier voorradig
Aantal deelnemers: tot maximaal 10 personen
Kosten: €85 
Lokatie: Kunsthoek7, Heidenhoekweg 7, 7021JR Zelhem

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden? Ga dan naar de contact pagina.


Lees enkele reacties die ik ontving tijdens het geven van de workshops: 

- Wat heb jij veel tips om te geven, je vindt altijd wel iets om me verder mee te helpen.
- De sfeer tijdens de workshop is erg prettig. Het valt me op dat we hier echt onszelf kunnen zijn. 
- Het is heerlijk werken in je atelier, het is een prachtige en grote ruimte die aanzet tot creativiteit. 
- Deze schilderworkshop is een van de weinige momenten waarop ik verder aan niets denk: ik ben hier en ik schilder, de rest van de wereld is even helemaal weg. 

 

Bekijk enkele resultaten van eerdere workshops:

 Resultaat workshop 5a.jpg   image2a.jpg

 resultaat workshop bird.jpg   Resultaat workshop 4a.jpg

 image1a.jpg   resultaat workshop 1a.jpg  

 WORKSHOPS WAAR JE VERDER MEE KOMT!